Menu

Dankort eDankort Visa Mastercard

Cart
Kvalitets-teTe fra Ø bolcher
zoom

Chaplon Tea, hvid og grøn kvæde. refill


Pris: kr. 85,00
Underret mig!
Grøn og sort Ceylon te, Kvæde

Kvædete er te fra Chaplons forårshøst tilsat kvædeolie og tørret æble. Te med kvæde er en meget populær blanding, som tiltaler alle, der holder af den specielle og lidt parfumerede frugtsmag fra kvæden. Kvædete er en velkendt, skandinavisk klassiker.

Teen er dyrket på Chaplons plantage i Passara, der ligger i UVA distriktet i Sri Lanka.Herfra kommer nogle af de blødeste og behageligste kvaliteter af te med de karakteristiske smagsnoter, som har gjort te fra Sri Lanka verdenskendt. Kvæde er en æblelignende frugt, der oprindeligt kommer fra Persien og bærer en parfumeret æblearoma, som er meget populær i Skandinavien.

Hos Chaplon er teen dyrket bæredygtigt og forarbejdet med respekt for både menneskers og naturens ressourcer. Chaplon bruger derfor ikke kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer, der kan skade miljø og mennesker.

Nettovægt: 190 g

Ø-bolcher | Kongensgade 31 A | 5960 Marstal | Tlf. 25 73 36 09 | E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | CVR/SE-nr.: 32 21 09 02